Bloglovin'

Bøger jeg skal læse i 2016

27. december 2015


Min kærlighed for bøger er stor og derfor har jeg selvfølgelig allerede fundet nogle af de bøger jeg skal læse i 2016. Havde lyst til at dele dem med jer så her er de.

  1. Girl online on tour, af Zoe Sugg
    girl online on tour
    Har man læst den første skal man også
    læse 2’eren som er forsættelsen på Pennys eventyrer. Findes på engelsk.
  2. After you, af Jojo Moyes
    after you
    Det her er også en fortsættelse af en af hendes andre bøger der hedder “Me before you”. Den er rigtig god og minder meget om filmen “De urørlige”. Så hvis du kan lide den film, vil du helt klart også elske denne bog. Du kan læse mere om den her og se traileren. Findes på engelsk.
  3. Me and Earl and the dying girl, af Jesse Andrews
    me and earl and the dying girl
    Bogen skulle have en megt skæv og mærkelig from for humør præcis som i “the fault in our stars”. Kan ikke vente med at læse den og håber den kan give et godt grin. Kan både findes på engelsk og dansk.
  4. Hold me closer, af David Leviathan
    Hold me closer
    Har du læst “Will grayson, Will grayson”? Det her er Tiny Coopers musical som han skriver i bogen og jeg kan ikke vente med at læse den fulde historie. kan findes på både dansk og engelsk.
  5. The girl on train, af Paula Hawkins
    the girl on the train
    Det her er mere en thriller, krimi og spændings bog. De andre er meget sjove, romantiske osv. Denne her er klart nået nyt for mig og jeg kan ikke vente til at prøve nye genre, som jeg vil gøre mere af i 2016. Kan både findes på engelsk og dansk.

 

Håber i kan bruge det. Alle bøgerne kan findes i Arnold Busck. Fortsat god dag.

lev livet sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'