Velour til nytår

Nytårs forsættelser

30. december 2015


Nytårs forsættelser. Det er nogle vi alle laver. Nogen skriver dem ned og andre har dem bare i hovedet. Jeg tror altid jeg har lavet mine lidt hemmeligt i hovedet og de er aldrig rigtig lykkedes eller gjorde de det for en periode og så forsvandt de igen. I år har jeg besluttet mig for at prøve at skrive dem ned. Så her er min liste af de nytårs forsættelser jeg har som jeg vil give mit bedste og håbe på kan lykkes.

  1. At skrive videre på bloggen

    Jeg vil gøre det til min mission at i hvert fald skrive en gang om ugen på bloggen. Også selvom jeg har travlt med lektier, dans, arbejde og er træt om aftenen. Der skal være plads til bloggen i det nye år. Jeg håber også lidt at bloggen kan tage nået af Netflix tiden væk sådan at mit serie forbrug måske kunne blive skåret lidt ned.

  2. Drikke mere vand

    I løbet af 2015 har jeg oplevet at jeg nogle dage slet ikke drikker vand og så om aftenen inden jeg skal i seng er jeg så tørstig at jeg kan drikke hele tre glas. Det resultere i at jeg skal tisse midt om natten og det skal bare stoppe. Jeg skal drikke mere vand om dagen så jeg undgår den problemtik, men også så jeg bliver mindre træt. Forhåbentlig vil det også have effekt på min hud, som gerne skulle blive klarere. Jeg har en rigtig smart drikkedunk som kan indeholde 0,5 liter og så kan man drikke tre hverdag for at få de 1,5 liter som jeg skal have om dagen. Oven på den er et  tælle system hvor man kan holde øje med hvor mange man har drukket. Den kaldes watertracker og  kan købes i kop og kande.

  3. Løbeture

    Jeg havde også den her sidste år og kom faktisk igang med det i foråret men så blev det sommerferie og jeg blev doven osv. I år prøver vi igen og så håber jeg det lykkedes. Jeg vil ikke være mega god løber og løbe over de 10 km og sådan. Bare omkring 5 kilometer to gange om ugen, det virker fint for mig. Så kan man på dage imellem køre små trænings programmer som der findes massere af på youtube. Der følger jeg en der hedder blogilates. Hun er virkelig god, der videoer til alt og med forskellige sværhedsgrader.

  4. Bøger, bøger, bøger

    Denne havde jeg også sidste år. Udfordringen er at læse en bog hver måned og selvfølgelig gerne mere. Jeg elsker at læse og vil altid gerne læse mere end jeg gør både for at øge hastigheden men også fordi du bliver meget klogere af det end at se serier!(Note til dig selv her Sine). Jeg har lavet en lille liste af bøger jeg skal læse i 2016 her.

mit citatcitatcitat2

Håber i har en god ferie:) Og kommer godt igang med jeres nytårs forsættelser i det nye år.

lev livet sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velour til nytår