Månedens bog | Ringenes Herre triologien

Januars favoritter

31. Januar 2016


Hej

Januar er øvre og en ny måned begynder om lidt. Kan vi lige alle sammen tage lidt tid og tænke hvor hurtigt måneden er gået. For mig er den gået sindsygt stærkt.

At januar er gået betyder også at jeg har været igang med at blogge i over en måned og jeg elsker det. I starten af måneden sagde jeg også til mig selv at hvis jeg blev ved i en måned så kunne jeg opgradere til plus-blogger. Nu er der gået en måned, så jeg er blevet plus-blogger. Jubii jeg har min egen lille fest på mit værelse.

Med det sagt så er her et par af mine favorit ting i Januar. Håber i har haft en god første måned i året og at resten af året bliver lige så godt, hvis ikke bedre.

xoxo Sine

januar favoritter

  1. Troye Sivans album Blue Neighbourhood har jeg hørt på repeat hele måneden. Det har en meget chill vibe og er ikke alt for poppet. Det kan findes på spotify sammen med nogle af hans andre sange som også bare er gude smukke.
  2. Denne bronzing powder fra Nilens jord har bare været en life saver her i januar måned hvor man mangler lidt farve og ekstra glød. Jeg har farven 533 MATT. Hvis du har lys hud ligesom mig vil den passe perfekt. Den bliver ikke orangei løbet af dagen og ligger flot på huden. De findes også med shimmer og i flere farver.
  3. Jeg fik en lille prøve på denne håndcreme fra Plaisir i julegave. Jeg er normal ikke særlig glad for håndcreme da jeg synes mine hænder bliver fedtede, men denne her håndcreme bliver ikke fedtet på hænderne hvilket jeg elsker. Den har en meget svag behagelig duft. jeg skal helt sikkert ud og få fat i den store version.
  4. Min yndlings serie denne her måned har været Modern Family. Det er en sjov og hyggelig komedie serie på 7 sæsoner indtil videre. Man kommer helt sikkert til at grine. Den kan ses på Netflix hvor de har op til sæson 6.
  5. Selvfølgelig kan jeg ikke nævne mine favoritter fra denne måned uden at min dejlige læderjakke er med. Jeg
    købet den godt nok i sidste weekend men den er stadig en af mine favoritter. For at læse mere om den klik her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens bog | Ringenes Herre triologien