Produkter jeg ikke skulle have købt.

Designer Outlet Neumünster

16. Februar 2016

IMG_1274

Hej

Igår besluttede mig og min familie af vi ville tage på en tur til Neumünster. Her ligger der nemlig et designer outlet. De har alle mulige designer mærker lige fra Esprit til Gucci. De har også sportmærker som Nike og Adidas. Det er et udendørs outlet center med små gader som er holdt meget pænt og rent. Lige til ens instagram, hvis solen ellers havde skinnet lidt mere.

IMG_1281

Vi spiste frokost på det her sted kaldt Marché Mövenpick. Der var virkelig hyggeligt indrettet ciater på væggene og planter over det hele. På bagvæggen stod der en lang række af  forskellige vaser med blomster i det var så flot og hyggeligt.  Oveni var det også lækkert med med gode pizzaer, salater og juices. Jeg fik en lidt speciel pizza med æble og brie. Det var meget andeleder men smagte slet ikke dårligt. Så den restaurant kan virkelig anbefales.

IMG_1272 IMG_1275

Alt i alt var det en god oplevelse og jeg fandt da også to bluser. Jeg blev dog lidt skuffet da jeg kom der ned efter Adidas sko og Calvin Klein sporty undertøj med logo kanten hverken det ene eller det andet havde de. Man skal være klar til at bruge penge og virkelig gå efter de dyre mærker for at få meget ud af det. Til sidst tror jeg helt klart at det er hyggeligt når det er lidt varmere for nøj hvor var det koldt.

IMG_1276 IMG_1273

Jeg håber i har en god vinterferie indtil videre. Det har jeg og nu vil jeg smutte for jeg skla på arbejde.

xoxo Sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter jeg ikke skulle have købt.