Tænke Tirsdag - Om at tage valg

DIY – Drømme fanger/ væg pynt

9. februar  2016


IMG_6114

Hej

Her er en lille DIY eg ville vise jer. Jeg synes det blev rigtig sødt og det var utrolig nemt. Det bedste er at den kan laves præcis som man vil med forskellige farver. Håber i kan bruge det.

IMG_6079

Du skal bruge:

En saks
Slibepapir
Slibe pind
Pyntetape
Garn

IMG_6080

Først klip de snore du skal bruge. Jeg klippede hver tråd cirka 30 centimeter lang.

IMG_6086IMG_6085

Tag en tråd først og tag et stykke tape i den længde du vil have din fjer. Jeg lavede fjerene i flere længder.  Først sæt tapestykket oven på tråden. Vend så tapestykket om og sæt tape på den anden side også så du har tape på begge sider af tråden.

IMG_6087IMG_6089

Så sætter du et stykke tape i samme længde på fra midten af det andet stykke tape og ud. Så du får lavet overfladen større. Du sætter tape på begge sider som for og på både venstre og højre side af midten.

IMG_6091IMG_6093

I enden uden tråd klip den i en spis og i den anden ende klip den indad eller i en spids alt efter hvad du synes ser bedst ud.

IMG_6098IMG_6101

Klip små hak ind i fjeren hvor du følger vinklen på spidsen. Fortsæt dem på begge sider. Ind til den ser ud som på billedet.

IMG_6105IMG_6108

IMG_6114

Find din pind jeg brugte en jeg havde fundet i skoven og pudsede den lige hurtigt. Du kan også købe en. Prøv først hvordan du vil placere dine fjer og bind dem så fast med en dobbelt knude. Klip enderne af og klip et længere stykke tråd og bind det på i den ene ende af pinden og den anden ene af pinden som det drømme fangeren skal hænge i.

Nu er du færdig og har en sød lille drømme fanger til værelset. Husk den kan laves i alle farver og størrelser præcis som man vil.

xoxo Sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænke Tirsdag - Om at tage valg