Søndag = Lektier og Netflix

Tænke Tirsdag – Om at tage valg

8. Februar 2016


IMG_1212 (1)

Hej

9.klasse er ens betydende med en masse valg. Hvad skal jeg i fremtiden?Hvad vil eg være efter en ungdomsuddannelse? Hvor skal jeg hen efter sommerferien? Hvem er jeg overhovedet? Hvad har jeg gang i med mit liv? Og skal jeg vide det nu eller er det okay at jeg ingen ting ved overhovedet?

Spørgsmålene kører rundt i hovedet på en og de er uoverskuelige. Når det så ser ud som om at alle vennerne har fuldt ud styr på hvad der skal ske bliver man bare dobbelt så stresset og sur på sig selv over at man ikke selv kan finde ud af det. Når man har det sådan her er det nemt at give op. Måske slacker man lidt for meget i skolen for det er jo alligevel det sidste år og terminprøverne gik jo godt nok. Netflix er måske tændt lidt for meget og du fanger nogle gange dig selv i at sidde og tjekke de samme apps 3 gange i træk.

Jeg har det præcist sådan. Men bloggen har hjulpet mig til at holde fast i noget hvor jeg ved at jeg kan gøre som jeg vil. Det er mig der bestemmer. jeg kan skrive hvad jeg vil og det føles fantastisk.

Så dagens lektie hvis du har det præcist ligesom mig og er ved at gå lidt i tå i alle valgene så koncentrer dig om noget du holder. Go dig selv plads til at have noget hvor du bestemmer og som du elsker. Også gi den max gas i skolen så du måske kan komme ud og gøre det på den anden side at alle de her valg.

Det var bare lige nogle tirsdags tanker. Tolk det som i vil jeg havde bare brug for at komme ud med det. For det er det jeg vil bruge denne her blog til at komme ud med ting jeg har lyst til.

xoxo Sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag = Lektier og Netflix