Three Floor

Ahh! hvad skal jeg have på

8. marts 2016


fashion inspiration 3

Hej

Jeg kender ALT til overskriften. Jeg er sikker på i kender det med bare ikke at vide hvad man skal tage på. Det kan være når man skal til fest, ud at spise med veninder eller  i skole osv. Nogen gange kan jeg også bare komme ind i en periode hvor jeg ikke kan finde ud af hvad jeg vil have på og ingenting i skabet virker som det rigtige. Nogen gange har jeg det sådan at jeg vil have nyt, men hvad det skal være ved jeg ikke. Det sker tit for mig når man ligger lige der imellem sæsoner, som nu. Man vil gerne have det nye forårstøj på, men det er for koldt og egentligt vil man bare gerne have sin sweater på.

I situationer som disse er der flere forskellige ting jeg gør for at få inspiration om det er til hvad jeg skal have på eller nye køb.fashion inspiration 2

  • Når jeg bare ikke ved hvad jeg skal have på om morgnen. Jeg har travlt og bare ikke tid til at kigge alt muligt igennem tyr jeg til pinterest. På pinterest har jeg en mappe der hedder “outfits to wear” og det er min lille kilde af outfits. Jeg ved at jeg har alle tingene til. Har jeg lidt mere tid søger jeg bare streetstyle i søgefeltet og ser hvad der kommer frem. På pinterest får man lynhurtigt en masse forskellige billeder frem og det virker bare for mig.
  • Nummer to er instagram. Instagram er god vis man har lidt mere tid. Man kan følge folk man ved ligge gode outfits op eller bare søge #ootd eller #streetstyle. Grunden til at jeg bedre kan lide pinterest er at der kommer flere outfits op når man søger istedet for selfies, som jeg her ikke er interesseret i at se på. På instagram har man heller ikke muligheden for at gemme billedet som på pinterest.
  • Hvis jeg er i krise over nye køb, er det bedste for mig at gå ind på mine yndlings webshops eller blogs. Jeg modtager Costume hver måned så det er også en vinder for mig. Det jeg dog synes virker bedst er en god gammeldags ose tur, hvor man ikke nødvendigvis køber noget, men bare kigger. Hvad er det nye, og vil jeg hoppe med på trenden. Når man er på osetur for man og inspiration af folk omkring en. Specielt København hvor streetstylen helt klart er bedst.

Jeg håber i kan bruge mine tips, de virker ihvertfald for mig. Gå ind og følg min pinterest her og følg med i hvad jeg pinner af outfits ideer.

xoxo Sine

fashion inspiration

2 kommentarer

  • Uuuh det er nogle vildt flotte outfits! Jeg har egentligt aldrig overvejet at smutte på pinterest om morgenen, det kunne være jeg skulle prøve det?

    – Hosnya
    http://www.hosnya.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sine Opauka

      Det virker ihvertfald altid for mig. Ja de er bare så flotte!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Three Floor