DIY - Farv selv dine slide sorte jeans

Get the look – Kendell Jenner

13. marts 2016


kendell jenner billede

Hej

Idag har jeg lavet en lille get the look på Kendell Jenner. Jeg elsker hendes stil. Den er meget afslappet men stadig chic følelse. Jeg har valgt et af mine yndlings outfits fra hende.

Det har to af hendes siganture ting i sig nemlig crop toppen og den lange jakke. Det outfit jeg har valgt er perfekt til tiden mellem vinter og forår. Jeg har prøvets så godt som jeg kunne at finde ting der matcher hendes uden at være vildt dyre.

Tasken har jeg undladt da det er umuligt at finde en sort pels taske i en nogenlunde prisklasse, men en hver lille sort håndtaske vil passe fint til.Kendell Jenner full

Cardigan – New look – 249,15 kr. – her

Trench coat –  Topshop – 661, 21 kr. – her

Lædder Leggings – Topshop – 172, 49 kr. – her

Crop top – Topshop – 95,83 kr. – her

Ankle støvler – New look – 239,47 kr. – her

Aviator solbriller – Topshop – 95,83 kr. – her

Jeg håber i kan lide det. Jeg nyder ihvertfald af lave denne slags indlæg, så dem kommer der flere af. Jeg har lige en fremlæggelse i denne uge af min projektopgave og så er det påskeferie jaaa!! Har glædet mig meget til ferie selvom vi lige har haft en. Hvad skal i lave i jeres ferie? jeg tror måske vi har en lille rejse i ærmet herhjemme, men det kommer senere.

xoxo Sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Farv selv dine slide sorte jeans