Wanties - H&M

Skønheds tips og tricks

18. marts 2016

Hej

Idag vil jeg dele 5 af mine skønheds tips. Jeg bruger dem selv i min hverdag og håber at i også vil få udbytte af dem. Jeg elsker selv af få nye tips til at gøre ting nemmere. Jeg vil meget gerne høre hvis i har nogen som virker godt fro jer.

  • Jeg har meget elektrisk hår og får det tit hvis jeg har brugt dryshampoo. Mit tip er at når du får elektrisk hår kan man enten med en metal kam eller bøjle, det vil fjerne det statiske i dit hår.
  • På en søndag hvor man ikke rigtig skal nogetb bestemt kan jeg godt lide at atge en makeup fri dag, men stadig se godt ud. Derfor bukker jeg tit mine øjenvipper og smøre lidt vaseline på dem de dage. Det giver lige lidt ekstra til dine øjne, uden at du har makeup på.
  • Et andet beauty tip er til de dage hvor dryshampooen ikke er nok. Er du en pige med fedet hår ligesom mig kender du nok det. Jeg kan godt lide istedet at putte babypudder i mit hår. Det har nemlig et højt indhold af talkum som suger fedtet. Her skal du dog huske at mindre er mere. Du vil ikke putte for meget i det vil får dit hår til at se tørt ud.

  • Når det kommer til min foundation kan jeg godt lide det mere friske look som ikke for mat. Derfor kan jeg godt lide at blande en lille dråbe ansigts olie sammen med min foundation.

  • Den sidste er at påføre din pudder med en flad svamp istedet for en børste. For mig gør det at jeg kan fokusere mere på de enkle steder jeg gerne vil have pudderen istedet for lidt overalt.

 

Håber i kan bruge dem, xoxo Sine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties - H&M