Påskeferien er snart ovre...

The girl on the train – Paula Hawkins

29.marts 2016


Hej

Her den anden dag blev jeg endelig færdig med denne bog. Det har godt nok også taget sin tid, men synes jeg har været lidt undskyldt da en projektopgave har taget lidt fokus. Den bog jeg har læst hedder “the girl on the train” og er skrevet at en engelsk forfatter der hedder Paula Hawkins. Det er en thriller hvilket var en anderledes bog for mig og læse.

Overordnet synes jeg bogen er god, men jeg er ikke “blown away”. Kort handler den om Rachel hun er skilt og tager hverdag toget til og fra London hvor hun lader som om hun går på arbejde. På togturen kører hun forbi en række huse og her føler hun at hun begynder at kende personerne. Hun har endda navngivet to af dem Jess og Jason. Rachel ser en dag noget hun ikke skulle have set som vender op og ned på hele hendes liv.

Bogen er lidt langtrukken i starten og det er en af de bøger man skal give en chance og tage et godt ryk af for den bliver god. Bogen skifter mellem forskellige personers synspunkter hvilket kan være forvirrende i starten. Handlingen er god og den også virkelig spændende i slutningen. Jeg kunne slet ikke ligge den fra mig.

Alt i alt er det en god bog og et læs hver. Hvis du ligesom mig gerne vil prøve noget nyt. Jeg må nok bare indse at jeg er mest til de lidt mere humoristiske historier om kærlighed.

Hvis du synes bogen lyder spændende så gør det endeligt, ved at den kan købes i Arnold busck bland andet.

xoxo sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferien er snart ovre...