The girl on the train - Paula Hawkins

Zarkoparfume – duften af skandinavien

30. marts 2016


Hej

Jeg har nok kendt til det her parfume mærke Zarkoperfume omkring 2 år. Jeg bliver ved med at ønske mig en bestemt nemlig den der hedder Molecyle 234.38, men jeg har ikke fået den endnu og den står igen på ønskelisten i år.

Zarkoperfume er et dansk parfume mærke. Zarkoperfume prøver at lave dufte som går væk fra de klassisk franske tunge parfumer og prøver at fange skandinaven ånd i en række dufte. Alle duftene er friske og ikke tunge overhovedet. Jeg synes at de fleste parfumer kan fungere som unisex parfumer med undtagelse af pink molecyle som dufter mere feminint.

Min yndlings er Molecyle og denne parfume er helt speciel. Parfumen er baseret på de her store molecyler som går ind og ændrer sig alt efter hvilken person den er på. På den måde vil man få en mere unik parfume som passer godt til din naturlige duft.

Jeg er overordnede bare vil med alle parfumerne. Jeg synets de er superfriske, så hvis i også er trætte af de tunge parfumer man får ondt i hovedet af, så tag endelig og duft lidt til disse. De kan findes i Beautyteam og Magasin.

Lad os krydse finger for at den lander hos mig på min fødselsdag, som kun er fjorten dage væk. 16 år wow!

xoxo sine

Alle billederne kan findes på zarkoperfumes hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The girl on the train - Paula Hawkins