Get the look|Selena Gomez

Skønheds tips på budget

27. april 2016


Hej

Så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle kalde dette indlæg, men det jeg egentlig vil er lige at fortælle jer om nogle måder du kan gøre forskellige skønheds ting i din hverdag billigere. Det udspringer fra at jeg ikke selv har haft særlig mange penge og jeg derfor har måttet tænke lidt mere over ikke bare gå og købe små ting hele tiden.

mig2

  1. Første tip er at bruge balsam istedet for barberskum når man barbere ben. I min verden er barberskum virkelig overvurderet, man får det præcis samme resultat med en billig balsam.
  2. Jeg bruger meget dryshampoo og jeg ved ikke med jer men jeg tømmer hurtig sådan en på en måned, og det bliver hurtigt dyrt i længden. Så jeg tænkte det der suger olien er specielt talkum og hvad er der megettalkum i babypudder. Det lyder virkelig mærkelig men det virker. Bare ikke brug for meget så ser håret nemlig tørt ud og bliver elektrisk.
  3. Hvis du er helt vild med den nye highlighting trend, men ikke lige har tænkt dig at gå ud og købe en dyr highlighter. Så fortvivl ikke en transparent lipgloss kan også virke rigtig godt. Dup lidt på toppen af kindbene og under brynene og du er “good to go”.
  4. Fugtmasker synes jeg kan være rigtig dyre, men de er også utolig vigtige for min hud. Det man bare tit glemmer er at en lille skvis honning og banan hurtigt kan blive til en billig hjemmelavet maske.

Jeg håber i kunne bruge disse 4 hacks, hjælpe ting hvad man nu ville kalde dem.

xoxo Sine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look|Selena Gomez