Get the look - Vanessa Hudgens

Tænke Tirsdag – Alder og ansvar

04. april 2016


PicMonkey Collage

Hej

På mandag fylder jeg 16… Og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal have det med det. På den ene side er jeg super spændt og glad over endelig at nå de magiske 16. Total sweet sixteen!

På den helt anden side føler jeg lidt at jeg ikke er klar til at fylde 16 år. Der er så mange ting jeg gerne ville havet nået inden jeg fyldte 16. Tiden er bare gået så hurtigt at pludselig står jeg her. Jeg fylder 16, jeg er på vej ud af skolen og får en af de første gange i mit liv har jeg ingen ide om hvad der skal ske. Jo, jeg skal på efterskole og jeg vil blive ved med at blive ældre, men det heler virker bare så nyt.

Det bliver fedt at fylde 16 og jeg glæder mig sådan til min fødselsdag det bliver en top hyggelig dag, men jeg føler mig ikke som 16 endnu. Måske er det fordi at jeg ikke helt er klar til at slippe barndommen og folkeskolen. Så er det godt med sådan et efterskole år.

Har du det også sådan her en gang imellem? Så er du ihvertfald ikke alene.

xoxo Sine

sweet sixteen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look - Vanessa Hudgens