"Go Boheme, or go none" - Coachella stilen

Upcomers marked i Vejle

17. april 2016


Hej

Igår var jeg med min mor, søster, tante og mormor på upcomers marked i Vejle. Det var rigtig godt med virkelig fine ting. Markedet er at marked for nye kunstnere der prøver at få deres ting ud i verdenen. Der er alt fra smykker, keramik, plakater, beauty, lidt tøj osv. Der er masser af ting og alt er så flot. Man kan virkelig få brugt nogle penge der. På markedet var der også en lille bod med kaktusser og andre planter. Det var virkelig som at komme i himlen.

IMG_1436IMG_1442IMG_1443IMG_1426 IMG_1446

IMG_1450

IMG_1454

IMG_1456

Der var også en plakat kunster der hedder Johanna Jensen Martin Moore, hun laver de flotteste plakater. Nogle af dem har jordkloder som motiv med øjne og træer der har grene som hænger ned omkring de er bare så fine. jeg kom da også hjem med en lille plakat fra hendes sidste kollektion, som er lyserød også med cirkler som motiv.

DSC00749

Der var en god oplevelse og virkelig hver at betale for at komme ind. Det er der også idag og foregået i spinderihallerne i Vejle, så hvis du er tæt på Vejle eller i Vejle så tag helt sikkert et smut derhen.

I kan også gå ind og læse mere om upcomers lige her.

xoxo Sine

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Go Boheme, or go none" - Coachella stilen