Wanties | Solbriller

Urban Decay – Naked 2 Basics palette

19. april 2016


Hej

Til min fødselsdag fik jeg denne fine palette fra Urban Decay. Jeg har nu brugt den nogle gange og vil derfor dele mine tanker om den.

Paletten har de mest basic farver. To lyse, “skimp” har lidt shimmer i og “stark” er mat og har en mere pink tone. 4 matte brune, “frisk” er lidt grålig, “cover” er mere rød i det, “primal” er grålig og mørkere, og “undone” er en næsten sort mørkebrun.

DSC00754

Farverne er rigtig fine og gode basic farver til nybegyndere. De kan bruges til næsten alle look og i sig selv er de fine hverdags farver. De er dejlig bløde og silke agtige. De holder i lang tid specielt med en god øjenskygge primer under og så drysser de slet ikke. Jeg synes dog godt at pigemente kunne have være bedre i de lyse farver.

Alt i alt er det en virkelig god palette til dig som er ved at starte på øjenskygge. Paletten ligger heller ikke i den helt dyre ende på den 200 kr. pris. Det er dog alle pengene vær, da det er basic farver som kan bruges til meget og som alle skal eje.

Paletten kan købes i Magasin lige her. Der findes også en nummer 1 som generelt har den et mere varmt udtryk.

xoxo Sine

DSC00769

DSC00761

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties | Solbriller