Sunde Lækre Havregrynskugler

Wanties | Bliv klar til sommer

05. maj 2016


Hej

Det er ved at være noget tid siden jeg har været inde på bloggen. De sidste par dage har stået på skriftlige eksamener, og der har ikke været så meget overskud til at sætte mig ned og skrive herinde. Siden jeg var her sidst er der sket et par ting. Først er det blevet maj( nøj hvor tiden går), og så er det også pludselig blevet sommer i Danmark.

Det betyder at jeg endelige føler at jeg kan kigge på sommer tøj. Jeg har haft et godt kig igennem asos og alle deres dejlige nye sommer ting. Jeg har fundet nogle forskellige ting, som jeg gerne vil have her til sommer. Jeg har linket til det hele under billedet hvis nogle af tingene falder i jeres smag.

summer collage

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|

Jeg håber i har en god miniferie, xoxo Sine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Lækre Havregrynskugler