5 bøger til sommeren

Halvlange kjoler til en halv god sommer


Hej

Jeg tror godt vi alle kan blive enige om at vejret fortiden er lidt en bommert. Det er varmt men overskyet og ens små kjoler og shorts syntes ikke så tiltalende. I vejr som dette er jeg vild med midi kjoler eller halvlange kjoler. Man føler sig ikke alt for bar, men det er bedre end ens stramme cowboybukser. Jeg har altid været vild med kjoler i denne længde. Der er noget feminint over dem, og jeg føler mig altid lidt som en prinsesse i dem uden at være festlig. Jeg har fundet 6 fine kjoler perfekt til vejret lige nu, og også når temperaturen stiger lidt(hvilket den forhåbentlig gør).

xoxo Sine

midi kjoler

∞1∞2∞3∞4∞5∞6∞

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 bøger til sommeren