SUMMER VACATION IS UPON US

REVIEW ∞ COSMO CO ROSE WATER AND ARGAN OIL


IMG_1639

Hej

Idag vil jeg fortælle lidt om Comos co’s rosenvand og argan oile. Jeg mener at jeg nævnte dem begge for et par måneder siden i en “wanties” og jeg har endelig fået dem købt. Produkterne kan købes på Cosmo co, hvor man også kan læse om deres forskellige produkter. De har produkter til din hud, hår og ansigt og mange af deres produkter kan blive brugt til flere ting.

Både rosenvanden og argan oilien er rene naturlige produkter. De kommer fra Marokko. Fordi de er natur produkter er de gode for din hus og meget milde. Det er også derfor jeg gerne ville prøve dem. Jeg har aldrig brugt 100% natur produkter og jeg tror at det er meget godt for ens hud og hår, da man undgår kemiske stoffer som man ikke ved om skader eller gør godt.

IMG_1641

Rosenvand

Bruges til: Ansigt og krop.

Rosenvanden kan blive brugt som toner. Det siges at den hjælper på fedtet hud, da den renser og giver fugt til din hud. Den skule også hjælpe på irriteret hud.

Rosenvanden har helt sikker en kølende effekt når man sprøjter den på. Den virker godt som en genopfrisker i løbet af dagen og den ødelægger ikke ens makeup, hvilket er dejligt. Jeg har ikke prøvet den men jeg tror også den vil virke godt hvis man er blevet solbrændt, til at køle og hele huden. Jeg har også brugt den som toner og den giver en god følelse af fugt men jeg har ikke set nogen store ændringer i min hud.

Argan oil

Bruges til: Ansigt, hår, negle og ar.

Arganolien kan bruges til mange forskellige ting. Den skulle være anti-aging, fugtgivende, sårhelende, anti acne og anti sebum. Derfor kan den bruges til så mange ting.
Den kan bruges som hårolie og neglebånds olie. Jeg har brugt den til mit hår efter vask. Jeg påført en meget lille mængde, ellers bliver det fedtet, til vådt hår, og så stille masseret det ind i enderne af håret. Det virker godt men efterlader dog håret med en lidt tung fornemmelse. Jeg har kun brugt den som en creme om aftenen, den er lidt fedtet, som jeg ikke er vild med under min makeup. Den er god men jeg tror man skal bruge den over noget tid for at se resultater. Den kan også bruges til ar men det har jeg ikke testet.

xoxo Sine


Hello

So today i am gonna tell you a bit about cosmo co’s rose water and argan oil. I believe i metioned these a few months back and i finally got around to actually buying them. The products can be found at Cosmo co, where you can also read about what the different products, they sell, can be used to. They sell products for your skin, hair, face and many off the products can be used for multiple things.

Both the rosewater and argan oil are pure nature products. They come from marocco. Because they are nature products they are great for your skin and very gentle. This is also why i really wanted to try them. I have never used 100% nature products and i do believe that is very good for your skin and hair, because you avoid chemicals which you dont no if benefit or actually ruin your skin. Som olie til ens negelbånd er den fantastisk. jeg havde små sår på hænderne og mine neglebånd var revet op, efter jeg brugte olien blev det så meget bedre. Det lindrede og stoppede svien.
Olien kan også bruges som makeupfjerner og istedet for din normale ansigtscreme. Den er meget god til at fjerne makeup og selv vandfast mascara glider af dine vipper. Den er også fugtgivende, men pas på med at få det i øjnene da ens syn bliver lidt sløret 🙂

IMG_1642

Rosewater

Used on: Face, body.

 The rosewater can be used as a toner. It is said to help with oily skin, as it cleans  out and gives moisture to your skin. It also says to help irritated skin on both face and body.

The rose water definitely has a cooling effect when you spray it on. It works well as a refresher during the day and doesn’t ruin your makeup. Now i havn’t tried this but i would assume this would work great when you have a sunburn to just cool and heal the irritated skin. I have also been using it as a toner and it gives a nice feel of hydration, but i havn’t seen big changes in my skin so far.

Argan oil

Used on: Face, hair, nails and scars.

The argan oil is really a all around product and can be used for so many things. It is said to be Anti-age, moisturizing, wound healing, anti acne and anti sebum. Therefor it can be used for so many things.
It can be used as a hair oil or cuticle. I have been using it for my hair after a wash. I apply it in damp hair using a very small amount, or it is going to get greasy, just gently massaging it in to the ends. It is great but i does give a bit of a heavy feel to the hair. As cuticle oil it is fantastic. I had small scars on my fingers from work and my cuticles were ripped and after using it, it just look so much better.
The oil can also be used as a makeup remover and instead of your normal creme. It is very great at removing makeup, even waterproof mascara goes away like nothing. It is moisturizing, but be careful not getting it into your eyes as it will make your sight a little blurry for a while:) I have only used this as a cream at night, cause it is very greasy, which i don’t like under my makeup. It is good but i think you have to use over some time to really see a difference.
It can also be used for scars but i havn’t tried that out.

xoxo Sine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER VACATION IS UPON US