Tænke Tirsdag | Slut på det Kapitel

Review |Rimmel Contour kit in

10. juni 2016


Rimmel contour kit review

Hej

Jeg har for nylig købt Rimmels Contour kit. Kittet indeholder en highlighter, bronzer og en blush. Det findes i tre forskellige farver Golden Sands, Coral Glow og Golden Bronze. Kittet kommer med en vejledning bagpå til hvor man skal bruge de forskellige produkter. Kittet koster 80 kr og kan købes i Matas her.

Den jeg har prøvet er Coral Glow. Den består af en champagne farvet highlighter, en bronzer med en anelse glitter i og en meget intens koral blush.

Highlighter

Highlighteren er nogenlunde, den er meget cremet, glitter stykkerne er ikke forstore. Grunden til at den ikker er vildt god er at den mangler det “umpf “som en hver highlighting fanatiker gerne vil have. Den er meget enkel og god til hvis man er ny med highlightere.

Bronzer

Bronzeren her er jeg ikke så vild med. Den er til min hudfarve lidt for orange og glitteren er heller ikke mig. Jeg føler også at den påføres lidt plettet. Jeg er ked af det men her er jeg bare mere til min gode gamle Nilens Jord bronzer.

Blushen

Derimod er jeg vild med blushen. Den korale farve er mega smuk og perfekt til foråret og sommeren hvor kinder godt kan få lidt mere farve. Farven er meget pigmenteret, så pas på med at få på meget på første gang. Den blander sig flot ind med highlighteren og er overhovedet ikke plettet.

Jeg synes kittet er fint, det bliver ikke en af mine favoritter dog. Den er god hvis du er nybegynder og først skal til at lære at bruge de forskellige ting. Der er også vejledningen bagpå, som gør det let for nybegyndere, at finde ud af hvor de forskellige profdukter skal påføres. Et andet plus er at den er tynd og lille, og derfor let at rejse med på ferier her til sommeren. Jeg ville dog ikke købe denne her af dem for bronzeren. Alt i Alt synes jeg det var et fint køb og et godt køb for jer hvis man gerne vil have en highlighter, bronzer og blush i en her til sommerens rejser.

xoxo Sine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænke Tirsdag | Slut på det Kapitel