BIKINIS AND WEIRD TAN LINES

SUMMER VACATION IS UPON US

 


Hej

Sommer ferien starter imorgen, varme(forhåbentlig), is, god mad, sommerkjoler og lange lyse nætter. Sommerferie er et at de bedste tidspunkter på året og i år vil jeg nyde det endnu mere end jeg har gjordt de sidste 15 år, men det sige jeg vist hvert år. Sommerferie gør mig glad og som mange andre blomstre midt humør altid om sommeren. Også selvom den næste uge bliver brugt på at arbejde og ugen efter det står på intensiv dancecamp hvor jeg ikke kan stå på mine ben når vi er færdige torsdag. Så er sommeren bedst.

I år går ferien for midt vedkommende til solskinsøen Bornholm, det bliver for første gang. Det bliver fantastisk, for der er ikke noget bedre en en dansk sommer, når det er godt vejr. Jeg har prøvet at samle en lille samling af de ting jeg synes man skal have til en god sommer. Det er lige meget hvor man er derhjemme, ude i danmark eller på en ø i middelhavet, så er de her ting nødvendige om sommeren.

Kamera, så du kan gemme alle de fantastiske øjeblikke
God serie til regnvejrsdagene
Sommerkjole
Bikini
En god bog
Vandfast mascara
Solbriller
Spotify og en god playlist
Venner og familie
Solcreme, beskyt den hud!

xoxo Sine

PicMonkey Collage


Hello

Summer vacation starts tomorrow, warmth, ice-cream, good food, summer dresses and long light nights. Summer vacation is one of the best times in the year and this year i will enjoy to even more than the last 15 years, but i probably stay that each year. Summer makes me happy, and just like a lot of other people my mood is just a bit brighter in the summer. Even though next week is spend at work and the week after that at dancecamp, where i won’t be able to stand on my legs when we finish thursday. Summer is best.

This year my vacation goes to Bornholm which is Denmarks most sunny iland, it is going to be my first time there. It is going to be amazing, there just isn’t anything better than a danish summer when the weather is good. I have tried to collect the things i think is essential for the best summer. It doesn’t matter where you are at home, around your country or on a iland in the Mediterranean.

Camera, so you can save all the best moments
A good series, to those days where the weather isn’t so good
Summerdress
Bikini
A good book, or ten
Waterproof mascara
Sunglasses
Spotify, and a good playlist
Freinds and family
Sunprotection, protect that skin!

xoxo Sine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIKINIS AND WEIRD TAN LINES