IMG_0923

Jeg hedder Sine, og er 16 år. Jeg er blevet færdig med niende klasse og skal nu på efterskole i et år. Her vil jeg gerne udvikle my som person både psykisk og fagligt, og selvfølgelig dele det her på bloggen. Jeg prøver at nyde livet med alle dets sider. Jeg prøver kun at gøre de ting jeg nyder, for hvorfor gøre det du ikke nyder. Det er vigtigt for mig og jeg synes det er vigtigt igennem hele ens liv.

Grunden til at jeg startede denne blog, var at jeg manglede noget at lave mens jeg ventede på at mit liv startede. Over de sidste par måneder og med hjælp fra denne blog har jeg opdaget at mit liv allerede var startet og at jeg bare skulle leve det. Det er dette jeg gerne vil formidle igennem det jeg skriver. Jeg vil skrive om de ting jeg har lyst til, jeg vil udforske og dele det her. Jeg prøver at gøre dette til en dagbog, som jeg kan kigge tilbage på og håbe at den også vil hjælpe andre med at leve deres liv fuldt ud.

Selvfølgelig vil jeg dele indlæg om min passion for skønhed, mode og livsstil. Jeg håber du vil blive ved med at læse og følge min udvikling som person og at den kan påvirke din.

xoxo Sine


My name is Sine, and i am 16 years old. I live in Kolding. I have finished 9th grade and are now going to boarding school for a year. I wish to develop as a person both mentally and academically, and off course share it here on the blog. I try to enjoy life with all its ups and downs. I try to only do the things that i enjoy, cause why do something you don’t.
The reason why i started this blog was to have something to do, while i just felt like i was waiting for my life to start. Now i have realized that my life was already started, i just had to live it. That is also the message i want to deliver on my blog. I want to wright about the things i want to, i want to explore and share it here. I want to make it my diary i can go back to and i hope that also help others to live their life as fully as possible.

Of course i will also share things about my passion for beauty, fashion and lifestyle. I hope you will keep on reading and follow my growth as a person and hopefully grow in to an incredible person yourself.

xoxo Sine