Ny Harry Potter bog!

14. Februar 2016


Hej

Her i torsdags (tror jeg) fandt jeg ud af at der kommer en ny Harry Potter bog! Jeg er MEGA fan af Harry Potter, så at finde ud af at der kommer en bog nummer 8 var virkelig ugens højdepunkt. Den nye bog hedder "Harry Potter and the cursed child". Bogen er er manuskriptet til teaterstykket, som bliver vist i London til sommer. På samme tid, som teaterstykket har verdenspremiere, vil bogen komme ud, både som hard cover bog og e-bog. Det sker 31. Juli 2016, hvilket jeg slet ikke kan vente på. Jeg vil glæde mig til at læse videre om Harry, Ron og Hermione og ikke mindst til at besøge den verden igen.

Her er hvad bogen/stykket skal handle om.

"It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband and father of three school-age children."
"While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places." 
Kilde - Pottermore.com

Jeg ville ønske at jeg kunne kommer over og se stykket, men jeg må nøjes med bogen. Man kan forudbestille bogen her.

harry potter and the cursed child

Til sidst lige en anden ting der var Melodi Gran Prix igår. Lighthouse x vand med sangen "soldiers of love".  Jeg synes det var så forkert, men det er der selvfølgelig delte meninger omkring. Jeg synes ikke der er nok power i sangen, til at den kan vinde i Stockholm, men eller er det jo en fin sang. Min stemme havde dog været på nummer 10 "Nerver Alone", men som de sagde igår vinder vi jo alligevel( her synes jeg DR skyder sig selv totalt i føden, for vi vinder sikkert ikke).

Håber i har en god søndag derude og har fået en god start på ferien.

xoxo Sine