Tænke Tirsdag - EAT|PRAY|LOVE

22. marts 2016


Hej

I går aftes så mig og min mor filmen eat, pray, love. Det var en god film, som var mega inspirerende og havde nogle ting med som var gode at tænke over. Kort handler den om at hun har et midtlivskrise og tager på en tur i et år. Hun starter i Italien hvor hun spiser og har det sjovt med de venner hun får. Næste sted er Indien hvor hun ber, lære sig selv bedre at kende og tilgiver sig selv for de ting hun har gjordt. Til sidste tager hun til bali, hvor hun bliver forelsket og forener de to ting hun har lært. Filmen kan findes på Netflix.

Jeg har altid haft en lyst til at komme ud og opdage verden. Til at se andre kulture og finde steder man aldrig har set før. Denne film gjorde det ikke bedre og specielt Indien som hun var i har jeg de sidste par år gerne vil besøge. Det har jeg nok siden jeg læste bogen "Bombay - blues"

.

Indien virker som et smukt land med masser af fest og farver. Men bag facaden tror jeg at der er et land som ikke er så smukt. Et land med masser af fattige, der sulter og ingen steder har at bo. Denne forskel vil jeg gerne opleve, det kam man desværre mange steder i verden, Indien tiltaler bare mig mest.

Efter at have set denne film er jeg mere opsat på ar jeg vil ud at rejse på et tidspunkt. Jeg vil ud at rejse hvor man ikke ved hvad der skal ske men man lader sig bare flyde med strømmen og indtage alle de ting man møder med et åbent sind.

Vil du også gerne ud at rejse?

xoxo Sine