DIY - T-shirt til Halter neck top

26. marts 2016


Hej

Idag vil jeg dele en lille DIY jeg kom op med da jeg ryttede op i mit tøj den anden dag. Jeg fandt denne gamle røde t-shirt og tænkte at den måtte jeg kunne lave om til noget andet.

Jeg vil vise hvordan man kan forvandle sin gamle t - shirt til søde sommer toppe. Det er bedst med en uden print på men hvis printet sidder højt nok oppe på t-shirten og ikke er så stort kan den godt bruges.

DSC00698DSC00699Først tegn en streg fra under ærmet og op til ved siden af kraven i begge sider. Tegn også en streg rundt om printet hvis ikke så bare lige over fra ærme til ærme.

DSC00700Klip ærmerne af og klip blusen åben øverst hvor den sidder sammen.

DSC00701

Nu skal du klippe ryggen. Husk her skal du kun klippe i ryg stukket. DSC00703Klip kraven af.

DSC00705

Klip en lang streg af stof fra ærmet eller tag noget reb. Det skal være langt nok til at du kan binde det rundt om halsen. DSC00707

Brug lim pistolen til at lime båndet fast til kraven på blusen og du er færdig. Prøv den på og ret til hvis der skal lidt mere af ved ærmerne eller i længden.

Færdige Resultat

DSC00712 DSC00710

Jeg synes at den blev rigtig fin og jeg kan sagtens se mig selv bruge den til sommer. Hvsi du vil undgå at den kommer til at gå ligeså lang ned i ryggen som min så er det bedst at bruge en t-shirt uden print og klippe den lige over.

xoxo Sine