3 slags mennesker om sommeren

8. maj 2016


Hej

Det er virkelig blevet sommer i Danmark og når det er sommer synes jeg der er tre slags mennesker. Jeg tror alle vi ved hvad vi er men jeg vil lige ridse dem op for jer.

Først er der dem som elsker det gode vejr. De elsker varmen og når det nu endelig er så godt vejr skal der ske alle mulige aktiviteter. Ud og løbe, spille fodbold, volley osv. De er elsker at være aktive og ingen varme skal stoppe dem når solen skinner.

Nummer to er dem der hader varmen de har det fint med at vejret er så godt. De vil bare helst kigge på de inde fra. De søger inden for og tænder også gerne en aircondition for at få temperaturen lidt ned.

De tredje er dem som jeg også er en af. Jeg elsker når det er godt vejr og varmen klager jeg heller ikke over. Der skal bare ske absolut ingen aktivitet. Når det er varmt vil disse mennesker elsker at  være udenfor, de eneste aktiviteter der skal ske er bare læsning eller solbadning.

Selv er jeg helt klar den tredje. Varmen er fin, men begynder jeg at bevæge mig bliver det hele bare for meget. En anden ting som andre nok også kan relatere til er at mit humør bliver x1000 gange bedre når solen skinner.

Hvilken en af kategorierne er du og nyder du det dejlige vejr der hvor du er?

xoxo Sine