Sidste minut julegaver!

21. December 15


Har du ikke fået købt dine julegaver, så lad være med at gå i panik. Jeg har her samlet tre af mine go to ideer når man er presset på tid. Gaverne egner sig bedste til en veninde, mor eller bedstemor.

Untitled

1. Print-selv plakaten

Print-selv plakaten er et godt valg til en der elsker at have ting på deres vægge, og pifte deres vægge op med lidt ekstra en gang imellem. Der findes mange sider hvor du kan finde print-selv plakater, både gratis og hvor det koster penge. Den jeg har fundet, med den mega flotte papegøje, er fra Plakat.nu og kan købes her. Den koster 30 kr., og i en sort eller træfarvet ramme vil den være rigtig flot. Pak den fint ind, skriv et sødt kort, og den julegave er klaret.

2.  Gavekortet

Det her er den, jeg helt sikkert bruger mest, når jeg ikke lige fik taget mig sammen til at gå ud og købe den gave. Jeg plejer at lave et rigtig fint kort, som du helt selv kan lave ud fra hvid karton, dine yndlings blade, lim og en saks. Her kan du skræddersy det, og klippe præcis det ud ud som personen godt kan lide eller bare lave et fedt design. Skriv et sødt lille brev, hvor du invitere hende eller ham på cafe med alt betalt, på en biograftur eller noget helt andet som i elsker at lave. Den gave er ikke bare personlig, men du vil også hygge dig rigtig meget med at lave den.

3. Hjemmelavet spa

Den tredje og sidste gave er en hjemmelavet ansigtsmaske og/eller bodyscrub. Der findes tons vis af forskellige opskrifter på nettet til begge ting. Her kan du finde 10 gode opskrifter på ansigtsmasker. Jeg vil helt klart anbefale at lave en med honning da den vil holde længerer end de andre og så dufter og smager de fantastisk;) Her kan du finde 4 opskrifter på bodyscrubs. Den med citron og kokosolie lyder fantastisk i mine ører, da det er to af mine yndlings dufte. Put dem i nogle gamle syltetøjs glas og med et fint bånd på og du har endnu en fin gave. brug 2   diy-bath-scrubs-03-bess431-300x257   front-papegoje   Håber i synes ideene er gode det gør jeg ihvertfald og der er sikkert nogle af mine venner der har fået nogle af de her gaver i løbet af årene. Gaverne kan sagtens gives hver for sig men også kombineres hvis man ønsker at gøre det. Håber i har nydt dagen derude. selv har jeg arbejdet hele dagen så det var dødkedeligt. Ses. lev livet sine