Haul - Black Swan, Cliniqe,Pieces, Erbs denmark og Søstrene Grene

Frokost på Tobbers og grøn obsession

16. Januar 2016


IMG_1105

Hej

Det har været en rigtig god dag idag . Sådan en lørdag man har brug for efter en travl og lidt kedelig uge. Dagen startede på Munkensdam Gymnasium til åben hus. Så stod den på en smule shopping og derefter en lækker frokost på Cafeen Tobbers i Kolding by. Tobbers er en mega hyggelig lille cafe liggende i Gråbrødregade. De kører et meget fint og anderledes koncept. De har forskellige retter hverdag. En dagens sandwich, salat, grød, suppe og special. Samt kage der også variere og så forskellige kaffer, juice og andre varmedrikke. De råvarer der bliver brugt er efter sæson. Konceptet gør at man får prøvet nået nyt man ellers ikke ville have taget.

IMG_1102 IMG_1103

På vores lille shoppingtur fik jeg bekræftet min kærlighed til den mørkegrønne farve der er blevet utrolig populær den sidste stykke. Jeg er vil med det i marmor, glas, stof, i alt faktisk. Farven giver et moderne og naturligt look, mens den også passer rigtig godt til guld.

Green obsession

1.|2.|3.|4.|5.|6.|7.

Jeg håber i alle har haft en god lørdag og får en fortsat god weekend.

xoxo Sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haul - Black Swan, Cliniqe,Pieces, Erbs denmark og Søstrene Grene