Skønheds tips og tricks

Tur til Kosmetolog

19. marts 2016


Hej

Lidt i forlængelse af igårs indlæg, vil jeg fortælle lidt om min tur til kosmetolog i sidste fredag. Jeg var ved en kosmetolog der ligger her i Kolding området. Det hedder Koswell og er både kosmetolog og wellness. Der er en god stemning og damen der har det er virkelig sød. Behandlingen var dejlig og jeg følte jeg gik u d med ny hud. Hun gav også en masse råd til hvad jeg skulle undgå i henholdsvis min makeup og hudpleje. Dem vil jeg selvfølgelig dele med jer.

Makeup

Til makeuppen sagde hun helt klart at man skulle bruge mineral makeup. Det er bedre for huden fordi at de rigige mærker ikke er fulde med ting der ksla være fyld. Blandt andet er der tit meget talkum i din pudder, blush, bronzer osv. Det stopper ens porer, hvor mineral makeup ikke gør.

Selv førte hun mærkedet Jane Iredale, og efter min nærmere research virker det også som det mærke i Danmark som er bedst og lettest tilgængelig. Jeg hopper på mineral makeup toget når jeg engang får sparret op, det er nemlig ret dyrt.

Hudpleje

I ens hudpleje var der tre ting hun sagde man skulle holde sig væk fra, Alkohol, store mængder glycerin og mineralske olier(vaseline, parrafin osv.).

Alkohollen var hun særlig specifik med. Selv har jeg i en periode brugt tre trins serien fra Clinique og egentlig været rimelig glad for det. Det hun fortalte var at alkohollen gik ind og indtørrede din hud, men at man tit ikke ligger mærke til det fordi at huden vender sig til det. Den tørrede hud kan så give dig bumser fordi din hud producerer ekstra meget fedtstof. Så bruger du den 3-trins serie så smid den væk! Ej jeg skal ikke gøre mig for klog på det, men giv det et skud. 

Hun anbefale meget det mærke hun havde som hedder dermologica. Jeg er ved at prøve deres teenage serie, så det skal der nok komme et lille review på.

Håber i kan bruge rådene, hvis i har problemer med jeres hud.

xoxo Sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønheds tips og tricks