Dagens outfit - sygedag

Matas natur – 24h ansigtscreme

13. Februar 2016


IMG_6136

Hej

For et par uger siden, købte jeg Matas naturs ansigtcreme. Jeg var på jagt efter en billig ansigtcreme, og havde hørt at dem fra Matas natur skulle være gode. Jeg ville lige dele mine tanker om den med jer.

Så jeg købte ansigtcremen fra serien “havtorn og blåbær”. Den har ingen parabener eller  farvestoffer. Den er dog med parfume. Cremen fås også i to andre versioner “Aloe Vera og E-vitamin”, som er uden parfume. “Aloe Vera og Gojibær” som er med parfume.

“En skøn, plejende creme fyldt med antioxidanter fra havtorn og økologisk blåbær, der beskytter huden effektivt.” 

“Sheasmør og rapsolie er med til at sikre den lækre konsistens, og økologisk glycerin tilfører masser af fugt til huden. Keratin forbedrer hudens elasticitet, virker opstrammende og cellefornyende.”

Det her er hvad Matas selv siger om cremen.

Først lidt om indpakningen. Selve designet er ikke det pæneste, og er meget almindelig, men det gode ved den er pumpen. Det er nemt og meget hygiejnisk, istedet for en krukke som man putter fingrene.

Duften er god, og ikke for stærk. Den føles luftig, og når man smører den på, er den dejlig fugtgivende, som nok er sheasmøren, rapsolien og glycerinen der gør sin virkning. Den skal dog arbejdes lidt ind i huden, men så synker den også ind efter et par minutter. Den gør hverken noget godt, eller dårligt for min hud. Jeg slår ikke ud af den, men den har heller ikke givet mirakler. Det er en dejlig stabil ansigtcreme, man kan bruge hele tiden. Keratinen siges at skulle opstramme ens hud og gøre den mere elastisk. Jeg føler dog bare at den lidt efterlader et lag på huden, man kan undgå det ved at putte lidt mindre produkt på.

Håber i kan lide det. Jeg vil anbefale cremen hvis man er på jagt efter noget billigt der bare skal give fugt.

xoxo sine

IMG_6148

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - sygedag