Favorit Essie farver

Min yndlings shampoo og balsam

20. februar 2016


IMG_6182 (2)

Hej

Så idag vil jeg fortælle om min yndlings shampoo og balsam. For et år siden var jeg på den store jagt efter en shampoo, der gav mit hår volume uden at få det til at blive fedtet med tiden. Jeg har meget fint og tyndt hår, så derfor skulle det heller ikke være en shampoo som var for tung, og fik mit til at lægge sig fladt mod mit ansigt, men stadig give det fugt. Der var altså en masse der skulle gå op i en højere enhed.

I Dove’s oxygen and moisture shampoo og balsam, synes jeg at jeg har fundet det bedste match indtil videre. De er til fint og fladt hår. Den skal give både volume, og være fugtgivende på samme tid. Den indeholder oxyfusion teknologi som er det der giver mere volume. I serien er der også en hårkur.

Serien har en rigtig fin og let duft. Den virker rigtig godt, og mit hår føles altid blødt og lækkert når jeg har brugt serien. Mit hår har mere volume, og det holder også hele dagen. Så hvis du har fint og fladt hår synes jeg helt sikkert du skal prøve at give serien et skud.

Den kan købes i din lokale brugs, føtex osv. I Fakta kan man være rigtig heldig at finde den som en af deres spottilbud, hvis man ikke vil af med så meget.

Det var lidt om hvad jeg bruger til mit hår. Hav en god weekend.

xoxo Sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit Essie farver