Håber i havde et godt nytår!

Print selv kalendere

2. januar 2016


Hej!

Der er ikke nogen bedre måde at starte et nyt år på en at finde en sød kalender og får skrevet alt ned. Det at føle, at man har lidt styr på hvad der skal ske, er altid dejligt. I år har vi i min familie startet kalender på vores telefoner, hvor vi kan dele den med hinanden, så vi kan se hvad alle skal. Selvom jeg nok kommer til at bruge den mest er det altid dejligt at have en printet kalender man kan kigge på, bare for at have lidt overblik. Jeg har fundet nogle supersøde nogle, som man selv kan printe, og som er gratis. Så hvis de ikke skal bruges, kan de jo bare pynte på opslagstavlen. Selv bliver det for mig den supersøde kalender med penselstrøgene som er lavet ad Maria Harmuth.

 

  1. Moderne Penselstrøg

SAMSUNG CSC

Printden moderne kalender her. Den har en minimalistisk elegance som jeg bare elsker. Man kan både putte den i ramme, have den på et clipbord eller hænge den op på opslagstavlen.

2. Den glade kalender

calendar-2016-1

Du kan kan printe kalenderen her. Kalenderen kan printes ud i både en lodret version og en vandret version. Det eneste minus ved kalenderen er der er skrevet amerikanske mærkedage ind. Jeg synes designet er mega sødt og så kan jeg godt overse det. Man kan jo bare bruge dem som sjove facts man lige kan bruge den dag.

3.  Den illustrerede kalender

2016_Free_Calendar1

Den kan printes her. Det er Sara Woodrow der her designet den og det har hun gjort flot. Den er super smuk og næsten mere et kunst værk end en kalender.

Håber i kan bruge de tre forskellige kalendere. God organisering og jeg håber jeres første dage i det nye år er gode.

lev livet sine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håber i havde et godt nytår!