Review |Rimmel Contour kit in

5 bøger til sommeren

 

 


Hej

Jeg har sommerferie! Ikke flere eksamner, lektier og bekymringer om de rigtige karakterer( ihverfald ikke de to næste måneder). Endelig at have sommerferie er fantastisk, jeg tror næsten ikke livet kunne blive bedre nu, udover at det gode vejr kunne komme tilbage til Danmark. Nå, men en ting der er godt ved vejret er at det er fantastisk vejr til at sidde indenfor og læse en god bog. Selvom for mig er det næsten lige meget hvad vejret er så længe den står på sommerferie. Når sommerferien slår ind, finder jeg for alvor bøgerne frem og begraver mig i den ene fortælling efter den anden. Idag vil jeg så dele de 5 bedste bøger jeg har læst, som jeg mener er perfekte til sommeren.

Bog collage

Harry Potter, jeg skriver bare det, for jeg mener hele serien.

For mig findes der ikke bedre bøger end harry potter bøgerne og i sommerferien med masser af tid, er det perfekt at give sig ud i. Tror ikke jeg behøver at sige mere, få den nu bare læst hvis du ikke har endnu 🙂

Som stjerner på himlen, af Jennifer Niven

Denne bog er absolut fantastisk og jeg vil garantere for at hele dit følelsesregister kommer igang her. Det er sådan en smuk historie om to unge mennesker der har givet op på verden men sammen finder tilbage til den igen. Personerne er så komplekse og det gør bogen til en du vil huske for altid.

Carries Diaries, af Candace Bushnell

Det her er en bog til dem der elsker historier om mode, it-girls og ikke mindst “sex and the city”. Bogen handler om Carrie før sex and the city. Det er en sød historie og et underholdende læs. Med god humør og lærefulde livslektioner.

Hobitten, af J.R.R. Tolkien

Hvis man er til eventyr og mystiske verdener er hobitten noget for dig. Jeg har læst både ringenes herre trilogien og hobbitten. Hobbitten vinder helt klart og ikke fordi den er kortere som mange vil tro. Den vinder fordi historien bare er mere spændende og så er den meget nemmere af følge med i. Der er knap så mange navne hvilket gør at den ikke er så tung at læse.

Bombay Blues, af Trisse Gejl

Det her var en bog jeg lste helt tilfældigt, fordi jeg skulle tage en bog med fra skolebiblioteket. Den overraskede mig meget og skiller sig ud fra alt jeg havde læst for. Denne bog giver en lyst til at rejse, opleve verden, forsvinde i intethed og bygge et kolonihus. Den er inspirerende og du sidde tilbage med den helt rigtige tomme følelse og en lyst til at tage til Indien.

God læselyst, jeg kan ihverfald blive fundet med en bog i hånden hele sommeren. Et andet sted i også kan finde mig er på Goodreads hvor jeg poster hvilke bøger jeg læser og mine tanker om dem.

xoxo, Sine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review |Rimmel Contour kit in